Guns N`Roses går i fotsporene til andre rockehelter!

NetEnt har de siste årene blitt svært kjent pga. spilleautomatene som er inspirert av kjente rockestjerner, blant annet har de utviklet spill inspirert av Jimi Hendrix, Motörhead og KISS. Den siste spilleautomaten i rekken er den vi skal snakke om i dag, nemlig Guns N’ Roses!

Det kom med andre ord ikke som en overraskelse da NetEnt bestemte seg for å lage en spilleautomat inspirert av også dette legendariske rockebandet, meddeler spillnettsiden Automatspill.co. Det er nemlig ikke å legge skjul på at det er svært mange kule og morsomme ting som kan hentes ut av en karriere av denne skalaen. Det florerer nok av historier som omhandler dette bandet, deres medlemmer og deres eskapader.

Det blir som en selvfølge å regne at man har brukt bandets medlemmer, i tillegg til musikk-inspirerte symboler, som bakteppe for dette spillet. Dette er nemlig et spill dedikert til ekte rockefans som ønsker å leve ut sin drøm gjennom formen av en spilleautomat. Kanskje kan de også vinne litt penger i samme slengen?

Du kan, sammen med bandets kjente og kjære medlemmer, snurre på fem ulike hjul, hvor du kan vinne penger på hele 20 forskjellige betalingslinjer. Det er dog viktig å ha maksinnsatsen på hundre euro per betalingslinje i bakhodet, men dette bør holde også for de mest dedikerte fans der ute. Det er tross alt ikke å legge skjul på at bandet har solgt over 100 000 000 album verden over, og dermed har fans i alle verdens hjørner.

Spillet

Denne spilleautomaten må være en av de mest underholdende vi noensinne har prøvd! Ikke nok med at det finnes haugevis av ulike spennende bonusrunder, men i tillegg spiller man sammen med rockestjerner som er kjente verden over. Dette gjør spillopplevelsen til noe helt utenom det vanlige.

En stilig funksjon som vi la merke til nokså tidlig er det faktum at du kan velge hvilken av bandets største hits som skal spilles i bakgrunnen mens du snurrer hjulene. Du kan altså velge blant noen av bandets beste rockelåter, samtidig som du vinner penger!

Wild-symbolet ligner den kjente logoen vi forbinder med bandet fra før, og dette kan du få opp nesten når som helst mens du snurrer hjulene. Dessverre vil ikke dette symbolet flytte seg over til hjulene ved siden av mens du spiller. I tillegg til dette finnes det også to andre bonuser som kan bli initiert underveis i spillet. Disse heter «Appetite for Destruction» og «Solo multiplier», førstnevnte innebærer at du utløser flere ulike wild-symboler samtidig, og dermed kan få store premier. Sistnevnte vil kunne bli utløst om det kommer tre like scatter-symboler på skjermen samtidig, om disse kommer på en betalingsvilje vil denne bli ganget med opptil ti ganger, og dermed kan også denne funksjonen tjene deg en god del penger.

Design

Det er ikke å legge skjul på at designen blir svært viktig når man lager et spill dedikert til et rockeband som dette. Det er viktig å gjøre ære på deres legendariske arv som banebrytende og grensesprengende ikoner. Det virker som om NetEnt har lykkes gjør ære på denne arven; spillet er tydelig inspirert av rockemusikkens gullalder, og du får virkelig følelsen av at du befinner deg på første rad på en rockekonsert mens du spiller.

Dom

Som en kort oppsummering kan vi med trygghet si at NetEnt har truffet blink! Dette spillet tilbyr en såpass kul opplevelse at den vil kunne tiltrekke seg både fans av Guns N’ Roses, men også ordinære spillere.

Vi ble positivt overrasket over alle de kule bonusfunksjonene som var tilgjengelige, og det faktum at man kunne satse hele 100 euro per betalingslinje. Dette betyr at spillet også vil være fristende for storspillere som ønsker å satse, og vinne, store pengepremier.